Aankopen beheren

In dit gedeelte vindt de abonnementseigenaar een lijst met alle beschikbare en huidige abonnementen. Alle abonnementen zijn onderling uitwisselbaar, wat betekent dat je kunt upgraden of downgraden zonder je twee keer op een abonnement te hoeven abonneren.

Abonnementsplan wijzigen

Schakel je Apple-abonnement over naar een ander type, zoals een maand-, jaar- of studentenabonnement.

- Open de app Instellingen.
- Tik op je naam en vervolgens op Abonnementen.
- Tik op het abonnement dat je wilt wijzigen.
- Tik op Alle abonnementen bekijken en volg de instructies op het scherm om je aankoop te voltooien.

Kijk hier voor meer informatie:
https://support.apple.com/en-us/HT204939

Abonnement opzeggen

Lees hoe je een abonnement van Apple of een abonnement dat je met een app in de App Store hebt gekocht, kunt opzeggen.

- Open de app Instellingen.
- Tik op je naam en vervolgens op Abonnementen.
- Tik op het abonnement dat je wilt opzeggen.
- Tik op Abonnement annuleren.

Je moet naar beneden scrollen om de knop Abonnement annuleren te vinden. Het abonnement is al opgezegd als er geen knop Annuleren is of als u een bericht over de vervaldatum in rode tekst ziet.

Kijk hier voor meer informatie:
https://support.apple.com/en-us/HT202039