Rekening

Configureer algemene accountinstellingen, beveiliging en opties op brancheniveau.

Algemene instellingen

Upload het bedrijfslogo dat in de app wordt gebruikt. U kunt ook een logo voor rapporten opgeven in de sectie Rapporten.

Pas de interface aan door een gewenste tintkleur te selecteren. Deze kleur wordt gebruikt voor verschillende elementen in de app om een consistente visuele stijl te behouden.

Kies wanneer je de functie Kopiëren en plakken wilt inschakelen voor gegevens in de app. Tot de opties behoren:

- Bij bewerken: schakel kopiëren en plakken alleen in bij het bewerken van velden.
- On Display: Kopiëren en plakken inschakelen bij het bekijken van gegevens.
- Altijd: laat de kopieer- en plakfunctionaliteit te allen tijde toe.
- Nooit: schakel de kopieer- en plakfunctionaliteit volledig uit.

Selecteer de gewenste beeldkwaliteit voor afbeeldingen die in de app worden gebruikt. Afbeeldingen van hogere kwaliteit vereisen meer opslagruimte, maar resulteren in scherpere beelden.

Stel de standaardkaartprovider van de app in wanneer u het adres opent. De opties omvatten doorgaans Google Maps, Waze of Apple Maps.

Beveiligingsopties

„Afmelden na”: Met deze functie kunnen gebruikers een duur van inactiviteit opgeven, waarna ze om veiligheidsredenen automatisch worden uitgelogd.

„Apparaat autoriseren door”: deze functie biedt gebruikers de mogelijkheid om voor de eerste keer te kiezen wie verantwoordelijk is voor het goedkeuren van toegang tot het apparaat. Er zijn drie opties om uit te kiezen:

- Admin: Alleen beheerders of aangewezen personeel hebben de bevoegdheid om de toegang tot het apparaat goed te keuren.
- Manager: Teamleiders of managers zijn verantwoordelijk voor de goedkeuring van apparaattoegang voor hun respectievelijke teams.
- Gebruiker: Gebruikers kunnen zelf de toegang tot het apparaat goedkeuren.

E-mailmelding: Wanneer een verzoek om toegang tot het apparaat wordt gedaan, wordt een e-mailmelding naar de geselecteerde goedkeurder gestuurd. De e-mail bevat een link om het apparaat goed te keuren.

Goedkeuringsproces: apparaten kunnen binnen de app worden goedgekeurd, meestal in de sectie „Team” of „Gebruiker”. De geselecteerde goedkeurder ontvangt een melding en heeft toegang tot de goedkeuringslink in de e-mail om het toegangsverzoek voor het apparaat goed te keuren.

Bevestiging: Zodra het apparaat is goedgekeurd, ontvangen zowel de gebruiker die toegang heeft aangevraagd als de goedkeurder een bevestigingsbericht in de app.

„Biometrie”: Met deze functie kunnen gebruikers biometrische authenticatie (zoals vingerafdruk- of gezichtsherkenning) inschakelen als extra veiligheidsmaatregel.

„Meerdere”: Met deze functie kunnen gebruikers meerdere filialen, locaties en valuta in- of uitschakelen.

Configuratie van filialen

Werk de informatie en instellingen van het filiaal hier bij om de werking soepel te laten verlopen.

- Adres: voer de adressen van filialen efficiënt in en werk ze bij, inclusief velden voor het adres, de stad, de staat/provincie, de postcode en het land. Dit zorgt ervoor dat alle filiaaladressen up-to-date en nauwkeurig zijn.

- Contactgegevens: voer contactgegevens in voor elk filiaal, waaronder telefoonnummers, e-mailadressen en website-URL's. Dit zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk uw filialen kunnen vinden en er contact mee kunnen opnemen.

- Identificatiegegevens: Ken unieke codes of identificatiegegevens toe aan elk filiaal voor interne referentie- of identificatiedoeleinden. Dit zorgt ervoor dat elk filiaal gemakkelijk kan worden geïdentificeerd en waar nodig kan worden geraadpleegd.

- Standaardbelastingen: stel standaardbelastingtarieven in voor elk filiaal op basis van lokale belastingvoorschriften of zakelijke vereisten, met opties voor verschillende belastingtypen, zoals omzetbelasting of btw. Dit zorgt ervoor dat uw belastingen in overeenstemming zijn met de lokale regelgeving.

- Nummering: pas documentnummeringsschema's aan voor elk filiaal, inclusief formaten voor facturen, ontvangstbewijzen en inkooporders. Er zijn opties voor sequentiële nummering of aangepaste voorvoegsels/achtervoegsels beschikbaar, zodat uw documenten geordend zijn en gemakkelijk te raadplegen zijn.