Aan de slag

De app biedt krachtige en flexibele opties die kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. U kunt beginnen met het personaliseren van belangrijke bedrijfsgegevens, zoals de naam, het logo, het kleurenschema, het adres en de contactgegevens. U kunt ook de beveiligingsinstellingen beheren, waaronder apparaatautorisatie, sessietime-out, biometrische authenticatie en algemene opties zoals valuta, meerdere locaties en filialen.

Pas kenmerken aan door zowel systeemkenmerken als aangepaste kenmerken voor weergaven en rapporten op meerdere niveaus te configureren, waarbij waar nodig beveiliging op gebruikersniveau wordt gebruikt.

Inventarisatie instellen

Stel uw standaardeenheid, regels voor niet op voorraad zijnde regels, transactiemodus en voorraadoverdracht in.

Definieer en configureer verschillende soorten artikelen, zoals geserialiseerde artikelen, lotbeheer, groepsbeheer, pakketten en kits, activa, activagroepen, niet-inventaris, service en bulk, om aan uw voorraadbehoeften te voldoen.

Stroomlijn je voorraadbeheer door locaties, categorieën, subcategorieën en merken te definiëren.

Importeren

Bespaar tijd door items efficiënt in bulk te importeren met behulp van CSV-bestanden.

Gebruikersbeheer

Creëer gebruikers, wijs rollen toe, stel primaire locaties in en verstuur eenvoudig uitnodigingen om deel te nemen. Stroomlijn je onboardingproces en zorg voor soepele overgangen voor nieuwe teamleden.