Gebruikers

Wanneer u nieuwe gebruikers aan het systeem toevoegt, kunt u ervoor kiezen om ze een rol toe te wijzen, waarbij de standaardrol Manager is. De toegewezen rol bepaalt het niveau van de toegangsrechten die de gebruiker heeft. Bovendien configureert de gekozen locatie de autorisatie, zodat gebruikers locatiespecifieke acties soepel kunnen uitvoeren.

Om nieuwe gebruikers uit te nodigen om lid te worden van het systeem, gebruikt u de functie „Uitnodiging verzenden”, die een e-mailuitnodiging stuurt naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het gebruikersaccount.

Als een gebruiker geen toegang meer nodig heeft tot het systeem, kunt u ervoor kiezen om zijn account te deactiveren door de optie „Inactiveren” in zijn gebruikersprofiel te gebruiken. Houd er rekening mee dat gebruikers niet helemaal kunnen worden verwijderd; ze moeten worden geïnactiveerd en de bijbehorende apparaten kunnen vervolgens worden verwijderd.

Rollen

De app heeft op rollen gebaseerde machtigingen om ervoor te zorgen dat gebruikers alleen toegang hebben tot de functionaliteiten die nodig zijn voor hun verantwoordelijkheden. Het helpt om een evenwicht te bewaren tussen functionaliteit, beveiliging en gegevensintegriteit.

De verschillende toegangsniveaus en de bijbehorende verantwoordelijkheden zijn als volgt:
- Werknemer: kan primaire transacties aanmaken met enkele beperkingen.
- Advanced Worker: kan primaire transacties aanmaken en sommige stamgegevens beheren.
- Manager: kan primaire transacties aanmaken, alle stamgegevens beheren en ondergeschikte gebruikers beheren.
- Beheerder: kan primaire transacties aanmaken, alle stamgegevens en algemene instellingen beheren en gebruikers beheren. - Viewer: kan primaire transacties bekijken wanneer toestemming is verleend.