Rekening

Configureer algemene accountinstellingen, beveiliging en opties op brancheniveau.

Algemene instellingen

Upload het bedrijfslogo dat in de app wordt gebruikt. U kunt ook een logo voor rapporten opgeven in de sectie Rapporten.

Pas de interface aan door een gewenste tintkleur te selecteren. Deze kleur wordt gebruikt voor verschillende elementen in de app om een consistente visuele stijl te behouden.

Kies wanneer je de functie Kopiëren en plakken wilt inschakelen voor gegevens in de app. Tot de opties behoren:

- Bij bewerken: schakel kopiëren en plakken alleen in bij het bewerken van velden.
- On Display: Kopiëren en plakken inschakelen bij het bekijken van gegevens.
- Altijd: laat de kopieer- en plakfunctionaliteit te allen tijde toe.
- Nooit: schakel de kopieer- en plakfunctionaliteit volledig uit.

Selecteer de gewenste beeldkwaliteit voor afbeeldingen die in de app worden gebruikt. Afbeeldingen van hogere kwaliteit vereisen meer opslagruimte, maar resulteren in scherpere beelden.

Stel de standaardkaartprovider van de app in wanneer u het adres opent. De opties omvatten doorgaans Google Maps, Waze of Apple Maps.