Gå ikke glip af det! I en begrænset periode kan du nyde 30% ekstra rabat på månedlige planer. Og det er ikke alt - få hele 45% rabat på årlige planer plus en gratis måned!

Én plan

Kun én plan for din virksomhed for at få adgang til alle fuldt udstyrede apps og få alt, hvad du har brug for. Vælg det antal brugere, du har brug for, og begynd at ændre den måde, du arbejder på i dag.






Professionel

Enkeltbruger


$16.20/måned

$29.00/måned

Du sparer $156.60! Faktureret på $192.00/år.

Super simpelt. En gratis prøveperiode, en månedlig faktura, og et sted at administrere din konto. Du kan annullere når som helst, uden forpligtelser.



Erhverv

3 Brugere


$43.20/måned

$78.00/måned

Du sparer $417.60! Faktureret på $518.40/år.

Apps på virksomhedsniveau med praktisk og overkommelig pris til din virksomhed. Det er nemmere end nogensinde for enhver virksomhed at tilbyde medarbejderne valget af apps på arbejdspladsen.





Priserne er i amerikanske dollars, intet afbestillingsgebyr, annuller når som helst, eventuelle beløb betalt før din aflysning refunderes ikke. Af hensyn til din sikkerhed modtager eller gemmer vi ikke nogen af dine kreditkortfølsomme oplysninger.



Drevet af Stripe

Ofte stillede spørgsmål

Hvad omfatter One Plan?

Et abonnement giver din virksomhed adgang til alle fuldt udstyrede Starkode forretningsapps - lager, fakturering, salgssted, ordrer, køb, forsendelse, arbejdsordrer, udgifter, tidsindtastning, ruter, aktiver og mere - på iPhone, iPad og Mac.

Hvordan fungerer prisfastsættelse pr. Bruger?

Vælg det antal brugere dit team har brug for, når du abonnerer. Alle i din virksomhed deler de samme data i realtid, og du kan justere antallet af brugere, efterhånden som dit team ændrer sig.

Er der en gratis prøveperiode?

Ja. Hver plan starter med en gratis prøveperiode - en prøveperiode, en månedlig faktura, og et sted at administrere din konto. Du kan til enhver tid annullere uden afbestillingsgebyr.

Er mine betalingsoplysninger sikre?

Betalinger behandles af Stripe. Vi modtager eller gemmer aldrig dine kreditkortoplysninger. Priserne er i amerikanske dollars; beløb, der allerede er betalt før en annullering, refunderes ikke.

Have another question? Visit Støtte or explore the app-funktioner.